Октомври, 2023

Панел дискусија „Кариерни можности преку изучување на германскиот јазик“ и работилница на Гете - Институтот Скопје

Околу 100-тина ученици од 6 средни училишта од различни краеви на нашата држава, учествуваа на панел дискусијата „Кариерни можности преку изучување на германскиот јазик“ и на работилниците на Гете - Институтот Скопје, во рамките на овогодинешниот саем на добавувачи за Балканот EXPO - SUBEX 2023, организиран од страна на Делегацијата на германската стопанска комора во Северна Македонија (АХК).