caro 2 img

Јули – Август 2025

МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА НАСТАВНИЦИ ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК – ИДТ 2025

Меѓународната конференција за наставници по германски јазик ќе се одржи од 28.07. до 01.08.2025 година во Либек, С. Р. Германија.

Сите заинтересирани колеги и колешки може уште веднаш да се пријават за учество, и тоа со доставување на соодветен апстракт на следниот линк:

Call for papers

или да аплицираат за стипендија најдоцна до 10.08.2024 година до Гете-Институтот Скопје.