caro 2 img

Јуни 2024

Виртуелната конференција за наставници по германски јазик GETVICO24

Не пропуштајте ја виртуелната конференција за наставници по германски јазик GETVICO24, која годинава се одржува од 6-ти до 7-ми Јуни 2024 година.

На 6-ти Јуни, конференцијата ќе биде отворена во 16:30 часот (MESZ).