Декември 2023

Божиќен панаѓур во Битола

Учиме германска традиција, споделуваме претпразнична магија и позитивни вредности.

Благодарност до сите љубители на германскиот јазик и култура кои вчера на 23.12.2023г. го посетија германскиот Божиќен панаѓур во БИТОЛА.

Огромно браво за колешките и колегите германисти од сите основни и средни училишта во Битола.

ЦЕЛО Е КОГА ИМА СÈ!