15Април2024

ЗА НАС Членство

Членство

Членство

  • PDF

Во здружението може да членува секој дипломиран наставник/професор по германски јазик и книжевност со помирување на годишната членарина.

  • Кликови: 2789
КОНТАКТ
Здружение на наставници по германски јазик  и книжевност на РМ.
ул. Орце Николов 155 а, Центар за странски јазици - 1000 Скопје, Македонија
Ж.С 300000001613243 Комерцијална Банка А.Д Скопје
е-маил:
dlvmak@yahoo.de