15Април2024

ТЕСТОВИ ЗА СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ

  • PDF

ТЕСТОВИ ОД ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК ЗА 2019 ГОДИНА

Тест 2 година + клуч за тест 2 година
1-02-512                              1-02-512

 

Тест 2+ година + клуч за тест 2+ година
1-02-512                              1-02-512

 

 

ТЕСТОВИ ОД ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК ЗА 2018 ГОДИНА

Тест 1. година + клуч за тест 1. година
1-02-512                              1-02-512

Тест 2. година + клуч за тест 2. година
1-02-512                              1-02-512

Тест 3. година + клуч за тест 3. година
1-02-512                              1-02-512

Тест 4. година + клуч за тест 4. година
1-02-512                              1-02-512

 

{jathumbnail off}

КОНТАКТ
Здружение на наставници по германски јазик  и книжевност на РМ.
ул. Орце Николов 155 а, Центар за странски јазици - 1000 Скопје, Македонија
Ж.С 300000001613243 Комерцијална Банка А.Д Скопје
е-маил:
dlvmak@yahoo.de