15Април2024

ТЕСТОВИ ЗА ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ

  • PDF

ТЕСТОВИ ЗА ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ 2022

Тест 6 Одделение

1-02-512

Тест 7 Одделение

1-02-512

Тест 8 Одделение

1-02-512

Тест 9 Одделение

1-02-512

Тест 6 Одделение - Државен

1-02-512

Тест 7 Одделение - Државен

1-02-512

Тест 8 Одделение - Државен

1-02-512

Тест 9 Одделение - Гете Тест

1-02-512

 

ТЕСТОВИ ОД ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК ЗА 2019 ГОДИНА

 

Тест 6 одделение
1-02-512                              

Тест 7 одделение
1-02-512                            

Решенија за 6 одделение и 7 одделение
1-02-512                              

Тест 8 одделение
1-02-512                              

Тест 8+ одделение
1-02-512                             

Решенија за 8 одделение и 8+ одделение
1-02-512                              

Тест 9 одделение и клуч за тест 9 одделение
1-02-512                              1-02-512

Тест 9+ одделение и клуч за тест 9+ одделение
1-02-512                              1-02-512

 

 

ТЕСТОВИ ОД ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК ЗА 2018 ГОДИНА

Тест 6. одделение + клуч за тест 6. одделение
1-02-512                              1-02-512

Тест 7. одделение + клуч за тест 7. одделение
1-02-512                              1-02-512

Тест 8. одделение + клуч за тест 8. одделение
1-02-512                              1-02-512

Тест 9. одделение + клуч за тест 9. одделение
1-02-512                              1-02-512

 

{jathumbnail off}

КОНТАКТ
Здружение на наставници по германски јазик  и книжевност на РМ.
ул. Орце Николов 155 а, Центар за странски јазици - 1000 Скопје, Македонија
Ж.С 300000001613243 Комерцијална Банка А.Д Скопје
е-маил:
dlvmak@yahoo.de