НАТПРЕВАРУВАЊА Резултати Натпреварот во недела се откажува

Натпреварот во недела се откажува

  • PDF
 
Почитувани колеги,
 
Натпреварот во недела НЕМА ДА СЕ ОДРЖИ. Ниту за основците, ниту за средношколците.
Со оглед на тоа што не ја добивме ветената акредитација од МОН за средношколците, како и со тоа што половина од вас бевте против одржување, натпреварот го одложуваме за понатаму. 
 
Се извинуваме што моравте да почекате. Не беше до нас. 
За новите датуми ќе бидете известени кога ќе ги поставиме и кога се’ ќе биде регулирано. 
 
Секое добро и пријатен викенд
КОНТАКТ
Здружение на наставници по германски јазик  и книжевност на РМ.
ул. Орце Николов 155 а, Центар за странски јазици - 1000 Скопје, Македонија
Ж.С 300000001613243 Комерцијална Банка А.Д Скопје
е-маил:
dlvmak@yahoo.de