15Април2024

НАТПРЕВАРУВАЊА Резултати Пласирања од Регионалниот натпревар по германски јазик 2022

Пласирања од Регионалниот натпревар по германски јазик 2022

  • PDF

 

Освоени места девето одделение
Место Име и презиме Училиште Бодови
1 Павле Милошевски ООУ Кочо Рацин Скопје 98
2 Моника Лазаревска ООУ Коле Неделковски Скопје 97.5
2 Мила Горгиевска ООУ Кирил Пејчиновиќ Скопје 97.5
3 Марија Миланова ООУ Кирил Пејчиновиќ Скопје 95.5
Освоени места осмо одделение
Место Име и презиме Училиште Бодови
1 Дијан Халими Јахја Кемал Колеџ 97.5
2 Јована Попоска Јахја Кемал Колеџ 92.5
3 Ања Стојчевска ООУ Партенија Зографски 90
3 Ања Јаковска ООУ Владо Тасевски 90
3 Матеа Цветановска Јахја Кемал Колеџ 90
Освоени места седмо одделение
Место Име и презиме Училиште Бодови
1 Оливера Џамбазова ООУ Ѓоргија Пулевски Скопје 87.5
1 Теодор Ивановски ООУ Војдан Чернодрински Скопје 87.5
2 Михаела Блажевска ООУ Кирил пејчиновиќ Скопје 85
3 Фросина Марковска ООУ Кочо Рацин Скопје 82.5
3 Лела Јонузи ООУ Коле Неделковски 82.5
Освоени места шесто одделение
Р. бр. Име и презиме Училиште Бодови
1 Бисера Кировска ООУ Јахја Кемал - Скопје 94.5
2 Тина Ангелиќ ООУ Владо Тасевски - Скопје 84.5
3 Мила Христовска ООУ Киро Глигоров - Скопје 91.5
КОНТАКТ
Здружение на наставници по германски јазик  и книжевност на РМ.
ул. Орце Николов 155 а, Центар за странски јазици - 1000 Скопје, Македонија
Ж.С 300000001613243 Комерцијална Банка А.Д Скопје
е-маил:
dlvmak@yahoo.de