15Април2024

НАТПРЕВАРУВАЊА Резултати Табела за пријавување ученици

Табела за пријавување ученици

  • PDF

logo malo

Почитувани во прилог табела за пријавување на ученици.

 1-02-512

 

 

 

 


КОНТАКТ
Здружение на наставници по германски јазик  и книжевност на РМ.
ул. Орце Николов 155 а, Центар за странски јазици - 1000 Скопје, Македонија
Ж.С 300000001613243 Комерцијална Банка А.Д Скопје
е-маил:
dlvmak@yahoo.de