НАТПРЕВАРУВАЊА Резултати Учесници на Државен натпревар по германски јазик од средното образование

Учесници на Државен натпревар по германски јазик од средното образование

  • PDF
ред.бр. Име и презиме на ученикот Паралелка Училиште Општина Наставник ментор
1 Ева Стојановска втора година СУГСГ"Раде Јовчевски-Корчагин" Скопје Жаклина Пандова
2 Јана Кралева втора година СУГСГ"Раде Јовчевски-Корчагин" Скопје Жаклина Пандова
3 Спирова Елена втора година СОУ Гимназија Добри Даскалов Кавадарци Васка Таневска
4 Александра Гическа втора година Државно средно музичко училиште Битола Елена Сотиров
5 Евгенија Пандова втора година СОУ Ацо Русковски Берово Васка Пандова
6 Николова Стефанија втора година СОУ Гимназија Добри Даскалов Кавадарци Васка Таневска
7 Манева Ангела втора година СОУ Гимназија Славчо Стојменски Штип Емилија Шекеринова
8 Ивона Иванова втора година СУГС „Георги Димитров“ Скопје Ирена Мироска
9 Павлина Нечовска втора година СУГС „Георги Димитров“ Скопје Ирена Мироска
10 Марија Ристевска втора година СУГС „Георги Димитров“ Скопје Ирена Мироска
11 Марија Маркоска втора година ОСЕУ 8 Септември Тетово Моника Обадиќ
12 Кaлинa Михaјлoвскa втора година СУГС Јосип Броз Тито Скопје Анa Симoнoскa
13 Адријана Велковска втора година СУГС „Георги Димитров“ Скопје Билјана Пејовска
14 Бони Костиќ втора година СУГС „Георги Димитров“ Скопје Билјана Пејовска
15 Ана Которчевиќ втора година СУГС „Георги Димитров“ Скопје Билјана Пејовска
16 Теодора Поповиќ втора година СУГС „Георги Димитров“ Скопје Анита Сталевска
17 Матеј Спировски втора година СУГС „Георги Димитров“ Скопје Анита Сталевска
18 Јана Наскова втора година Меѓународни Училишта Нова Скопје Маја К Талевска
19 Марија Христовска втора година СУГС Јосип Броз Тито Скопје Кристина Клиафа T.
20 Марија Крстевска втора година СУГС Јосип Броз Тито Скопје Кристина Клиафа T.
21 Александра Николовска втора година СУГС Јосип Броз Тито Скопје Кристина Клиафа T.
22 Мартина Петковска втора година СУГС Јосип Броз Тито Скопје Кристина Клиафа T.
23 Дијана Џемаили Кока втора година СУГС Јосип Броз Тито Скопје Кристина Клиафа T.

{jathumbnail off}

КОНТАКТ
Здружение на наставници по германски јазик  и книжевност на РМ.
ул. Орце Николов 155 а, Центар за странски јазици - 1000 Скопје, Македонија
Ж.С 300000001613243 Комерцијална Банка А.Д Скопје
е-маил:
dlvmak@yahoo.de