14Јули2020

НАТПРЕВАРУВАЊА Резултати Покана за учество на конференција во Романија, 14.-17.09.2017

Покана за учество на конференција во Романија, 14.-17.09.2017

  • PDF

Mistralresort

Die 25. DVR-Tagung

 

{JAThumbnail off}

КОНТАКТ
Здружение на наставници по германски јазик  и книжевност на РМ.
ул. Орце Николов 155 а, Центар за странски јазици - 1000 Скопје, Македонија
Ж.С 300000001613243 Комерцијална Банка А.Д Скопје
е-маил:
dlvmak@yahoo.de