IDV Magazin Nr. 91

IDV MAGAZIN
Ново издание на списанието на Меѓународното здружение на наставниците по германски јазик IDV Magazin Nr. 91 на тема „Германскиот јазик во Југоисточна Европа“.
Можеш ли да ја преземеш сликата од насловната страна на списанието од линкот?

http://idvnetz.org/publikationen-des-idv/idv-magazin-91

 

{JAThumbnail off}