11Август2020

IDV Magazin Nr. 91

  • PDF

IDV MAGAZIN
Ново издание на списанието на Меѓународното здружение на наставниците по германски јазик IDV Magazin Nr. 91 на тема „Германскиот јазик во Југоисточна Европа“.
Можеш ли да ја преземеш сликата од насловната страна на списанието од линкот?

http://idvnetz.org/publikationen-des-idv/idv-magazin-91

 

{JAThumbnail off}

КОНТАКТ
Здружение на наставници по германски јазик  и книжевност на РМ.
ул. Орце Николов 155 а, Центар за странски јазици - 1000 Скопје, Македонија
Ж.С 300000001613243 Комерцијална Банка А.Д Скопје
е-маил:
dlvmak@yahoo.de