15Април2024

НАТПРЕВАРУВАЊА Резултати Резултати од Државниот натпревар по германски јазик за основно образование 2022

Резултати од Државниот натпревар по германски јазик за основно образование 2022

  • PDF

 

excel     Превземи ги резултатите.

КОНТАКТ
Здружение на наставници по германски јазик  и книжевност на РМ.
ул. Орце Николов 155 а, Центар за странски јазици - 1000 Скопје, Македонија
Ж.С 300000001613243 Комерцијална Банка А.Д Скопје
е-маил:
dlvmak@yahoo.de