06Април2020

НАТПРЕВАРУВАЊА Резултати Победници на државниот натпревар 44та Олимпијада по германски јазик - 2012

Победници на државниот натпревар 44та Олимпијада по германски јазик - 2012

  • PDF

Категорија: Основни училишта

Категорија: Средни училишта

Добитници на стипендии

Добитници на стипендија за учество на

Интернационалната олимпијада за германски јазик

Добитници на ПАД стипендија

{jathumbnail off}

КОНТАКТ
Здружение на наставници по германски јазик  и книжевност на РМ.
ул. Орце Николов 155 а, Центар за странски јазици - 1000 Скопје, Македонија
Ж.С 300000001613243 Комерцијална Банка А.Д Скопје
е-маил:
dlvmak@yahoo.de