15Април2024

НАТПРЕВАРУВАЊА Податоци за пријавените учесници

Податоци за пријавените учесници

  • PDF

Наставниците и професорите се задолжени да ги пријават своите кандидати до 15 февруари. Пријавата ја праќаат на регионалните лидери, во однос на реонот во кој припаѓаат. Задолжени се да ја пополнат пријавата која ќе биде пратена по меил адреса.

КОНТАКТ
Здружение на наставници по германски јазик  и книжевност на РМ.
ул. Орце Николов 155 а, Центар за странски јазици - 1000 Скопје, Македонија
Ж.С 300000001613243 Комерцијална Банка А.Д Скопје
е-маил:
dlvmak@yahoo.de