15Април2024

АКРЕДИТАЦИЈА

  • PDF

Акредитација за основно образование
1-02-512                             

Акредитација за средно образование
1-02-512                             

                             

 

{jathumbnail off}

КОНТАКТ
Здружение на наставници по германски јазик  и книжевност на РМ.
ул. Орце Николов 155 а, Центар за странски јазици - 1000 Скопје, Македонија
Ж.С 300000001613243 Комерцијална Банка А.Д Скопје
е-маил:
dlvmak@yahoo.de