13Декември2018

МЕДИА ЦЕНТАР Фото галерија

Фото галерија

Прикажи # 
# Наслов на артиклот Кликови
1 Државен натпревар 44-та Олимпијада по германски јазик - 2012 2455
2 Киндерстар 2009 2283
3 TAGUNG IN OHRID 25.06.-27.06.2010 2271
4 Регионал киндерстар Битола 2011 2194
КОНТАКТ
Здружение на наставници по германски јазик  и книжевност на РМ.
ул. Орце Николов 155 а, Центар за странски јазици - 1000 Скопје, Македонија
Ж.С 300000001613243 Комерцијална Банка А.Д Скопје
е-маил:
dlvmak@yahoo.de