15Април2024

КОНТАКТ

Контакт

1000 Скопје, Македонија

Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.

КОНТАКТ
Здружение на наставници по германски јазик  и книжевност на РМ.
ул. Орце Николов 155 а, Центар за странски јазици - 1000 Скопје, Македонија
Ж.С 300000001613243 Комерцијална Банка А.Д Скопје
е-маил:
dlvmak@yahoo.de