13Декември2018

МЕДИА ЦЕНТАР Актуелности

Актуелности

logo malo

Резултати од Државниот натпревар средно образование

  • PDF

Резултати од Државниот натпревар средно образование

Повеќе...

  • Кликови: 932
logo malo

Резултати од Државниот натпревар основно образование

  • PDF

Резултати од Државниот натпревар основно образование

Повеќе...

  • Кликови: 578
logo malo

Учесници на Државен натпревар по германски јазик од средното образование

  • PDF


Учесници на Државен натпревар по германски јазик од средното образование

Повеќе...

  • Кликови: 964
logo malo

Учесници на Државен натпревар по германски јазик од основното образование

  • PDF


Учесници на Државен натпревар по германски јазик од основното образование

Повеќе...

  • Кликови: 722
КОНТАКТ
Здружение на наставници по германски јазик  и книжевност на РМ.
ул. Орце Николов 155 а, Центар за странски јазици - 1000 Скопје, Македонија
Ж.С 300000001613243 Комерцијална Банка А.Д Скопје
е-маил:
dlvmak@yahoo.de