http://mkdv.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/722553studenti_44.jpglink
http://mkdv.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/159974olimpijada.pnglink
http://mkdv.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/151837159974olimpijada.pnglink
http://mkdv.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/585957grupnamkd.jpglink

Државен натпревар по германски јазик 2018

Државниот натпревар по германски јазик за учениците од основното и од средното образование... Повеќе

ОЛИМПИЈАДА ЗА ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК 2017

Германската олимпијада е национален натпревар во Македонија, кој се одржува секоја година и на кој учениците може да ги покажат своите познавања од германскиот јазик. Повеќе

ПОКАНА ЗА ОЛИМПИЈАДА ЗА ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК 2017

Ве известуваме дека на 04.03.2016 год. со почеток во 10.00 часот ќе се одржи регионален натпревар по германски јазик за... Повеќе

Кус извештај од работната средба на Интернационалното здружение на наставниците по германски јазик 2015

Кус извештај од работната средба на Интернационалното здружение на наставниците по германски јазик 2015 Повеќе

Државен натпревар по германски јазик 2018 ОЛИМПИЈАДА ЗА ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК 2017 ПОКАНА ЗА ОЛИМПИЈАДА ЗА ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК 2017 Кус извештај од работната средба на Интернационалното здружение на наставниците по германски јазик 2015
Државниот натпревар по германски јазик за учениците од основното и од средното образование ќе се одржи на 28.05.2018 со почеток во 14.00 ч. во училиштето ПСУ Алгоритам, ул. Даме Груев 16, Скопје

Учесници на Државен натпревар по германски јазик од средното образование

News image

Учесници на Државен натпревар по германски јазик од средното образование

ПОВЕЌЕ...

Учесници на Државен натпревар по германски јазик од основното образование

News image

Учесници на Државен натпревар по германски јазик од основното образование

ПОВЕЌЕ...

СООПШТЕНИЕ

News image

Државниот натпревар по германски јазик за учениците од основното и од средното образование ќе се одржи на 28.05.2018 со почеток во 14.00 ч. во училиштето ПСУ Алгоритам, ул. Даме Груев 16, ...

ПОВЕЌЕ...

Туристички водич од ученици за ученици: Скопје

News image

Bei der Internationalen Deutschlehrertagung, die vom 1.08. bis zum 5.08.2017 in Freibugr/Fribourg (Schweiz) stattfand, haben die Vertreter(innen) der Deutschlehrerverbände aus den Westbalkanländern gemeinsame Projekte ...

ПОВЕЌЕ...

Галерии

КОНТАКТ
Здружение на наставници по германски јазик  и книжевност на РМ.
ул. Орце Николов 155 а, Центар за странски јазици - 1000 Скопје, Македонија
Ж.С 300000001613243 Комерцијална Банка А.Д Скопје
е-маил:
dlvmak@yahoo.de

Страната е поддржана од: