Победници во категорија основни училишта

 

1. место - Јана Наскова, ООУ „Кочо Рацин“  Центар, Скопје

1a

 

2. место - Александра Гическа, ООУ „Кочо Рацин“ Прилеп

2a

 

3. место - Михаил Крстов, ОУ „Никола Карев” - Кочани

3a

 

 

Победниците од категоријата основни училишта, ниво А2

nivo

{JAThumbnail off}