Media centre Neuigkeiten Победници во категорија основни училишта

Победници во категорија основни училишта

  • PDF

 

1. место - Јана Наскова, ООУ „Кочо Рацин“  Центар, Скопје

1a

 

2. место - Александра Гическа, ООУ „Кочо Рацин“ Прилеп

2a

 

3. место - Михаил Крстов, ОУ „Никола Карев” - Кочани

3a

 

 

Победниците од категоријата основни училишта, ниво А2

nivo

{JAThumbnail off}

КОНТАКТ
Здружение на наставници по германски јазик  и книжевност на РМ.
ул. Орце Николов 155 а, Центар за странски јазици - 1000 Скопје, Македонија
Ж.С 300000001613243 Комерцијална Банка А.Д Скопје
е-маил:
dlvmak@yahoo.de